Limes Print

3D nyomtatási szolgáltatás

Szakterületünk a kiváló minőségű FDM műanyag és SLA gyanta alkatrészek gyártása.

Rendeljen egyedi alkatrészeket az online 3D nyomtatási szolgáltatásunkon keresztül! Töltse fel a 3D modelt azonnali árajánlatért, nyomtathatósági visszajelzéssel!  Amennyiben a file feltöltése nem sikerül, kérjük az üzenet szekcióban küldje el nekünk a terveket Wetransfer linkként, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@limesmodel.hu email címen keresztül! Köszönjük!

  Folyamat

  Modell feltöltése

  Küldje el nekünk elképzelését akár skiccelve, de lehetőség szerint pontos tervben, szerkeszthető formátumban megrajzolva (.STL .OBJ ) és elkezdhetjük az egyeztetést.

  Ellenőrzés

  Átnézzük a feltöltött fájlokat, felvesszünk Önnel a kapcsolatot és elküldjük az árajánlatunkat a rendelt termékre.

  Nyomtatás

  Miután minden kérdést tisztáztunk és Ön elfogadta ajánlatunkat, megkezdjük a termék gyors és precíz gyártását.

  Átvétel

  Az elkészült termékeket átveheti személyesen irodánkban, vagy csomagküldő szolgálattal eljuttatjuk Önhöz.

  Technológiák

  Cégünknél az alábbi 3D nyomtatási technológiákat használjuk a mindennapokban. Partnercégeinken keresztül további, SLS vagy Polyjet technológiák is elérhetőek.

  SLA technológia

  Az SLA eljárás lényege, hogy a térbeli modelleket fényre keményedő műgyanta alapanyagból állítja elő rétegről rétegre. A folyamat során az UV fényre keményedő műgyanta rétegenként megszilárdul a levilágítás helyén, majd az egymásra épülő rétegek végül egy egészet alkotnak. Az elkészült darabokat gyakran UV fény alatt még utókezelni kell, hogy végleges szilárdságukat elérjék.

  FDM technológia

  Az FDM (Fused Deposition Modeling) technológia nagyon hatékony additív gyártási módszer. Ez az egyetlen olyan professzionális 3D nyomtatási technológia, amely ipari felhasználású, hőre lágyuló műanyagot használ, így az elkészült elemek egyedülálló mechanikai, hő- és vegyi ellenállással bírnak.

  Munkáink