Limes CNC

3 tengelyes CNC megmunkálás

Szakterületünk a kiváló minőségű CNC megmunkálás fa, műanyag, kompozit és még számos más alapanyagra.

Rendeljen egyedi, vagy kis szériás alkatrészeket a CNC megmunkálási szolgáltatásunkon keresztül! Töltsön fel CAD, vagy 3D-s fájlt azonnali árajánlatért, megvalósíthatósági visszajelzéssel!  Amennyiben a file feltöltése nem sikerül, kérjük az üzenet szekcióban küldje el nekünk a terveket Wetransfer linkként, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@limesmodel.hu email címen keresztül! Köszönjük!

  Folyamat

  Feltöltés

  Küldje el nekünk elképzelését lehetőség szerint pontos tervben, szerkeszthető formátumban megrajzolva (.PDF .SVG .DXF .DWG .CDR .AI .PLN .PLA) és elkezdhetjük az egyeztetést.

  Ellenőrzés

  Átnézzük a feltöltött fájlokat, felvesszünk Önnel a kapcsolatot és elküldjük az árajánlatunkat a rendelt termékre.

  Gyártás

  Miután minden kérdést tisztáztunk és Ön elfogadta ajánlatunkat, megkezdjük a termék  gyors és precíz gyártását.

  Átvétel

  Az elkészült termékeket átveheti személyesen irodánkban, vagy csomagküldő szolgálattal eljuttatjuk Önhöz.

  Anyagok

  FA

  A bútorlaptól kezdve a rétegelt lemezen, tömbösített faanyagokon és keményfán át az MDF-ig, mindennemű fa megmunkálása elérhető nálunk 80 mm-es vastagságig.

  HPVC

  Könnyű és tartós anyag, jellemzően fehér, illetve anyagában színezve több színben is beszerezhető. Vastagságát tekintve (1, 2, 3, 4, 5, 8, 10, 19 mm) nagy a választék, ezért a legkülönfélébb területeken felhasználható. Jó választás festendő betűkhöz, indirekt világító táblákhoz, makettalapokhoz, ledalapoknak, 2,5D-s megmunkálásra és kontúrmarásra is kiválóan alkalmas.

  Kompozit

  A kompozit lemezek jellemzően 3 és 5mm vastagságban kaphatóak. PE (polietilén) maggal készülnek, az alu páncélzat vastagsága 0,3mm. Felhasználásuk elsősorban reklám-dekor területeken jellemző, de egyedi burkolatok is készíthetők belőle. A táblák felülete lehet festett, egyik oldalon fényes, a másikon matt felületképzésű, továbbá szálcsiszolt fém megjelenésű.
  A szálcsiszolt alu dibond talán az egyik legszebb modern dekorelem. A lemezek jellemző mérete 1500x3000mm, 1500x4000mm vagy 1220x2440mm.

  Plexi

  A legkülönfélébb színekben és áttetszőségben előforduló, esetleg speciális fényáteresztő  képességgel rendelkező (truled, black and white), kreatívan felhasználható alapanyag minden iparág számára. Nálunk, igény szerint 1, 1,5, 2, 3, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20, 25, 30 mm vastag változatai elérhetők. CNC megmunkálásra különösen az öntött plexik alkalmasak, főleg a vastagabb tábláknál.

  Munkáink