hu Magyar

Limes laser

A Limes csoporton belül a laser üzletág két síkágyas Trotec CO2 lézergéppel üzemel.

Kisebb gépünk egy Trotec Speedy 100, 25W-os teljesítménnyel, 600×300 mm-es munkaterülettel rendelkezik.

Nagy gépünk egy Trotec Speedy 500, 60W-os teljesítménnyel, 1240×700 mm-es munkaterülettel, de a gép kialakításánál fogva ennél a méretnél nagyobb, áttolható alkatrészek megmunkálására is alkalmas. Gyári vákuumasztalának köszönhetően az alapanyagok rögzítése, vékony, hajlékony lemezek (papír, furnér) vágása kiválóan megoldható.

Mivel a makettezési munkáink során az apró részletek megjelenítésében nem kívánunk kompromisszumokat kötni, ezért a professzionális minőségű Trotec gépek mellett tettük le a voksunkat. A kiváló, mérettartó vágási minőség, a finom részletek megjelenítése, minimális vágási veszteség mind-mind ügyfeleink megelégedését szolgálja.

A vágható alapanyagok választéka meglehetősen széles, amelyek közül a leggyakoribbak a következők: fa,furnér, rétegelt lemez, papír, plexi, egyes műanyag lemezek, textilek, bőr.

Jelölésre alkalmas még az üveg és az eloxált alumínium, de segédanyagokkal a legtöbb fémfelületre is tudunk gravírozni.
A rendkívül változatos anyagoknak köszönhetően partnereink között ugyan úgy megtalálhatók a különböző ipari területéről érkezők, mind a designerek, formatervezők, építészmérnökök, de az otthon ötletelő lelkes barkácsolók is!

Amennyiben további részletek is érdeklik lézervágó-gravírozó szolgáltatásunkkal kapcsolatban, látogassa meg tematikus aloldalunkat, ahol számos kép és videó, ingyenesen letölthető segédlet, illetve árképzésünk is elérhető.
Arra törekszünk, hogy ügyfeleink a lehető leggyorsabban és leginkább költséghatékonyan juthassanak el az első ötlettől a kézbe vehető végtermékig. Ezt segíti a limes csoport széles szolgáltatási palettája, ami az adott feladathoz leginkább megfelelő gyártástechnológiát, vagy esetleg ötvözve többet is fel tud kínálni.

Kövess minket

További üzletágaink