hu Magyar

Limes print

Ahogy kezdetben a lézervágás, úgy a 3D nyomtatás is nagyon gyorsan mindennapi munkánk szerves részévé vált. A magasra tett minőségi elvárásaink gyorsan megmutatták, hogy saját 3D nyomtatóval tudjuk leginkább ezt elérni.

Formlabs Form2-es SLA nyomtatónk: 25-100 mikronos rétegvastagság, 145mm x 145mm x 175mm nyomtatótérfogat, különféle színű és mechanikai tulajdonságú műgyanta alapanyagok (standard, gumi, viasz, magas keménységű, hőálló, strapabíró, fogászati, stb.)

Hamarosan érkezik az Ultimaker 3-as nyomtatónk, ami pedig az FDM technológia egyik piacvezető nyomtatója: 20-600 mikron rétegvastagság, 215 x 215 x 200 mm nyomtatótérfogat, kétfejes kivitel (támaszanyagok vagy többszínű nyomtatáshoz), széles skálájú filamentek (PLA, ABS, Nylon, PVA, PC, TPU 95A, PP, stb.)

A 3D nyomtatási szolgáltatást – a lézervágáshoz hasonlóan – elérhetővé tettük külsős ügyfeleink számára is.

Arra törekszünk, hogy ügyfeleink a lehető leggyorsabban és leginkább költséghatékonyan juthassanak el az első ötlettől a kézbe vehető végtermékig. Ezt segíti a limes széles szolgáltatási palettája, ami az adott feladathoz leginkább megfelelő gyártástechnológiát, vagy esetleg ötvözve többet is fel tud kínálni.

Kövess minket

További üzletágaink