A Limes model rövid története:

A Limes Model Kft.-t 2008. februárban alapította Csizmazia Géza és Rácz Róbert 50-50%-os résztulajdonnal. 2006 márciusától a Kft. megalapításáig a Limes Model, mint „projekt cég” az alapító tagok külön-külön fennálló vállalkozásaként működött.
Az alapítók kapcsolati tőkéjére építve eleinte főleg építészirodák, és a hozzájuk kötődő beruházók voltak a megbízók. Az ismertség növekedésével egyre szélesebb körből érkezett megrendelés, így az évek alatt az ingatlan piacon túl, az ipari szektortól egészen a filmes szakmáig büszkélkedhetünk referenciákkal.
A vállalkozás fő profilja mellett 2015-től a lézervágást, mint hosszútávon önálló üzletágat indította be.

A Limes model 2006-os megalakítása óta törekszünk az egyedi termékfejlesztés szemléletét megvalósítani munkáink során.
Hiszünk abban, hogy minden feladatban meg lehet valósítani azt a többlettartalmat, amitől a makett a megbízó célját maximálisan kielégítő alkotás lesz.
Kreatív és aktív partnerei vagyunk megrendelőink álmainak megvalósításában.
E cél hatékony eléréséért a legmodernebb technológiák (3D nyomtatás, lézervágás, gravírozás, CNC megmunkálás, műgyanta öntés, fotómaratás, galvanoplasztika stb.) mellett a már régóta kitapasztalt praktikákat is alkalmazzuk.
Csapatunk rugalmasan fejlődik fel akár a nagyobb kihívásokhoz is, hogy minden megbízást precízen, gyorsan és tökéletes minőségben valósítson meg.